Keresés

Eddigi látogatóink száma


BIKA horoszkóp (április 21 - május 21)


A Bika csillagjegyűek a Vénusz által uralt föld jegyet hordozzák, ennek, megfelelően megértő, türelmes, kiegyensúlyozz személyiségek. A pénz sokat jelent számukra, szeretik az anyagi jólétet, szeretnék jókat beszélgetni és enni. Kockáztatni nem szeretnek, igen jó beosztással tudnak élni, e mellett a minőségre is nagy hangsúlyt fektetnek. A Bika az élet minden területén törekszik a biztonságra, százszor meggondolja mielőtt bármi változtatásra szánja el magát. Inkább kevesebb feladatot vállal el és arra koncentrál, hogy határidőre, minőségi munka kerüljön ki kezei közül. Neki sokkal többet jelent a nyugalom, mint egy átlagon felüli fizetés. Sok Bika jegyű emberben található magas fokú művészi hajlam, érdemes olyan foglalkozást választaniuk, ahol kreativitásukat kamatoztatni tudják.
A bika horoszkóp csillagjegy az (április 21 – május 21) közötti napon születettekre érvényes.

Beosztó életmódjuk
ellenére a Bika csillagzat alatt születettek adakozók, jószívűek, sőt boldoggá teszi őket, ha adhatnak, általában szeretetre méltóak. A szerelemben is a biztonságra törekednek, szeretnek hosszan udvarolni, megadják a módját. A Bika szülöttének azonban szem előtt kell tartania, hogy pénzért nem lehet szerelmet, érzelmeket vásárolni, így ha észreveszi magán, hogy a másik jó anyagi helyzete vonzza, jól át kell gondolni a következő lépést, mert egy ilyen alapokra épített kapcsolat hamar zátonyra futhat. Sok Bika esik bele ebbe a hibába, anyagi szempontok vezérlik érzelmi téren és ezek a házasságok bizony nem tartósak.

Most pedig lássuk, mit jósolnak a csillagok, mit jövendöl a Bika 2013 / 2014 horoszkóp? Küzdelmes éveket tudhat maga mögött a Bika, de jó hír, hogy a kemény időszak vége felé közeledik. Tavasszal, a Bikák születésnapja táján már kedvező fordulatokra lehet számítani, és ha továbbra is kitartó, látványos eredményekkel számolhat. A 2013-as év a jegy szülötteit illetően kétes kimenetelű üzletekkel, szerződésekkel, vagy akár egy titkolni való kapcsolattal kezdődhet. A Mars ebben az időszakban a karrier házában jár majd, így a tettrekészséget a Bikában növeli, mégis nagyon óvatosnak kell lenni az eszközök megválogatásakor. A Bikának ekkor kell igazán óvatosnak, körültekintőnek és főként mérsékletesnek lennie, mindenben betartva a szabályokat és a törvényszerűséget. A tavasz első felében, amikor az bolygók a barátság házában járnak, nagy változásokra lehet számítani, elsősorban a barátokat illetően. Megtörténhet, hogy a Bika ebben az időszakban teljesen új kapcsolatokra és barátságokra tesz szert, akik nagy segítségére lehetnek egy egészen más életút kezdetén.

A jövő évben
a Bika 2013 horoszkóp szerint az e jegyben születettek kicsit jobban oda kell figyeljenek egészségük megóvására, próbáljon meg egészségesen élni, nyugodt körülményeket teremteni maga körül. Családi kapcsolatinak tisztázására és a problémák megoldására – ha mostanában nem ment minden simán – a nyár eleje és az év vége mutatkozik a legalkalmasabbnak. Az emberi kapcsolatok építésére az év eleje, február környéke, valamint a nyári időszak és az év vége kínálkozik jó alkalomnak. A Bika 2013 horoszkóp jóslata szerint a békés természetű Bika is féltékenységi konfliktusba keveredhet, ez előfordulhat akár szerelmi, akár munkahelyi életében. Vigyázzon, mert e miatt veszíthet népszerűségéből. Sőt, ha beosztottként dolgozik, főnökével az év első szakaszában komoly vitába keveredhet, de ez a helyzet március végére megoldódik, mégpedig a Bika szempontjából kedvező eredménnyel.

A május a megtisztulás és megszépülés és a szerelem hava lesz, azonban a nyár kezdete a lelki életét illetően megint bonyolult és nehéz időszak lesz, főleg a magányos Bikáknak. Nyár derekán hajlamossá válik az álmok szövögetésére munkájával kapcsolatban. Ne higgyen a fellengzős ígérteknek, maradjon  a realitások talaján. Augusztusban koncentráljon pénzügyeire, családon belül e miatt nagy viták alakulhatnak ki, akár kapcsolata is veszélybe kerülhet, de ha felültud emelkedni, türelemmel és kedvességgel meg tudja ezt a problémát is oldani.

Az őszi hónapok a munkakapcsolatokban nem ígérkeznek felhőtlennek a Bika 2013 horoszkóp alapján, viszont a magánéletben egy szép, új kapcsolat kialakulása van kilátásban. Várhatóan mégis a 2013-as év a Bika számára jól végződik majd, az ünnepeket jó hangulatban és boldog családi körben töltheti el.